2022.05.26.

Helló, itt a ComLab!

Most nem a kísérletezés idejét éljük. A kommunikációs kémcsöveinkben kész az új vegyület. Olyan kommunikációs megoldások, amelyek hatékonyan elősegítik, hogy a vállalkozásod, vállalatod megfeleljen egy új, kettős mércének.

Attila_Dori

Az üzleti eredményeket úgy kell elérnünk, hogy közben gyors ütemben fenntarthatóvá tesszük az oda vezető utat. Közös nevezőre hozzuk és egybegyúrjuk a legfontosabb érintetteket. Felépítünk és megőrzünk valódi közösségeket. Mindeközben eligazodást nyújtunk abban a sokismeretlenes egyenletben, amit ma üzleti kommunikációs környezetként veled együtt élünk meg. Gondolkodóként stratégiát és struktúrát adunk a céged céljaihoz, találékony és hatékony megoldásokkal jutunk el a sikerhez, amit együtt álmodtunk meg.

A sikeres kommunikáció körkörös. Alapja a valós üzleti és ESG teljesítmény. Eredménye a hitelesség, amire az érintettek bevonása épülhet, akikkel együtt léphetünk fel a közös célokért.

Ezen célok megvalósulásához stabil alapokon nyugvó kommunikációs stratégiát alkotunk. Megbízható partnered leszünk stratégiai gondolkodó, kreatív és megvalósítói szinten. Megszelídítjük veled a kétfrontos kihívást. Megkétszerezzük a feléd irányuló figyelmünket. Megduplázzuk az eszpresszó mennyiséget. A hibrid létben ütős kettős leszünk.


Mire számíthatsz?

Eredeti kommunikációra, ami által megteremtjük vagy finomhangoljuk a kapcsolataidat, átadva a legmeghatározóbb történeteidet a célcsoportjaidnak.

Aknamentesítésre, mert figyeljük a kommunikációs horizontot és irányt mutatunk, hogy hova lépj.

Arra, hogy jól érzed magad. Reneszánsz megközelítésünkben szakmailag és emberileg is a te sikered és a közösségek jövője, az élhető jövő áll a középpontban.

Eredményességre. Együtt megalkotjuk a legjobb folyamatokat, amelyek az üzleti és kommunikációs sikereidet biztosítják.

 

Miben vagyunk különlegesek?

Kettőslátás. Értjük, megértjük az üzleted, látjuk és figyelembe vesszük hozzá a fenntarthatóság követelményeit. Üzleti értés. Nincs olyan, amit ne tudnánk megérteni és stratégiát hozni rá.

Precíziós, proaktív folyamat- és projektmenedzsment.

Siker. Grammban, forintban, mosolyban is mérhető.

 

Mi a folyamat?

Hívj fel minket. Vagy írj egy mailt nekünk a hello@comlab.hu-ra és mondd el, miben vagy benne.

Mi feltesszük neked azokat a kérdéseket, amikkel irányba kerülhetünk.

Meghívunk az irodánkba, vagy a te helyszíneden eltöltünk néhány órát, itt a stratégiai gondolkodó csapattagjaink veled együtt az üzleted mélyére látnak.

Visszavonulunk a coworking terünkbe, megfigyelünk, elemzünk, következtetünk. A stratégia alapján alkotott kreatív koncepciókkal térünk vissza hozzád.

Megvalósítjuk az üzleti célt támogató ötleteinket, miközben folyamatosan újratervezünk, és te a legjobb helyről, velünk párbeszédben nézheted végig a saját sikereidet.

Iszunk egy kávét. Lehetőleg duplát.


Kik vagyunk?

 

Császi Dóra, alapító, ügyvezető
Lázba hozza: stratégiai tervezés, üzletfejlesztés
dora.csaszi@comlab.hu | +36309001541 | LinkedIn

dr. Schillinger Attila, társtulajdonos, vezető tanácsadó
Lázba hozza: ESG, egység teremtés, üzleti mentorálás
attila.schillinger@comlab.hu | +36302396500 | LinkedIn

Dolgozz velünk!

Velünk, és nem nálunk. Olyan emberekkel szeretünk együtt dolgozni, akikkel nap mint nap közösen gondolkodhatunk a legváltozatosabb ügyfelek kommunikációs kihívásain.

Érkezz hozzánk gyakornokként vagy tanácsadóként, biztosan tudunk tőled tanulni valamit, ahogy te is tőlünk. Ha kíváncsivá tettünk, böngészd át alábbi ajánlatainkat!


Kapcsolat

hello@comlab.hu | +36309001541 | 1015 Budapest, Toldy Ferenc utca 19.
LinkedIn | Facebook